Nyhetskategorier

Nyheter RSS för Nyheter

Counterpain erbjudande

Välbeprövad och effektiv massage kräm. Perfekt för ömma muskler och leder. Dämpar muskelsmärtor och tar bort värk. Vi har prisfest på alla storlekar på Counterpain +, Counterpain hot, Counterpain Cool. Pris från 39:-
2014-09-08

Selfie stick

Vi har selfiepinnen till din smartphone. Från 119 kronor.
2014-09-05

Mobil skal med spikes & studds

Snygga och grymt coola Spikes / Studd skal till alla iPhone, HTC, Samsung samt alla andra märken.
2013-01-14

Counterpain kampanj

Happi Tjoppin har prisfest på alla storlekar på Counterpain +, Counterpain hot, Counterpain Cool. Pris från 39:-
2013-01-01

USA Bikini Twisted

USA Bikini Twisted för omgående leverans! 259:- inkl frakt.
2012-05-02
Share |Köpvillkor

Priser och betalning

Priser Gällande produktpris är det pris som finns angivet på webbplatsen vid tidpunkt för beställning. Varje vara anges med pris inklusive moms . I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Eventuell tull samt skatte avgift betalas av köparen. Happitjoppin tar inte ansvar för eventuella förändringar av avgifter från Postnord eller tullverket.

I undantagsfall kan priserna variera av orsaker utanför vår kontroll. I dessa fall tillämpas gällande dagspris. Happi Tjoppin reserverar sig för eventuella felskrivningar samt ändringar.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.
Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Beställning Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att Studio Rital (Happitjoppin.com) lider ekonomisk skada, polisanmäls. För att göra en beställning måste kund vara över 18 år.

PERSONUPPGIFTER

Vid beställning ska kunden uppge namn, adress och vid beställning mot postförskott eller faktura, personnummer. Uppgifterna sparas i Happi Tjoppins kundregister. I samband med beställning ska kunden ta del av och godkänna köpinformationen. Happi Tjoppin kommer inte att sälja vidare eller låta tredje part ta del av personuppgifter i marknadsföringssyfte. ??Genom att fylla i personuppgifter och bli kund samtycker du till att Happi Tjoppin får behandla personuppgifter som rör dig samt vad som i övrigt följer av personuppgiftslagen, PUL. Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas. ??Att ta emot Happi Tjoppins nyhetsbrev är frivilligt och du kan när som helst avbeställa det genom att kontakta oss.

Ångerrätt

Du har full retur- och bytesrätt inom 14 dagar från det att produkten mottogs, förutsatt att den inte har använts och att den returneras i oskadat skick med emballaget intakt. Vid retur eller byte av produkter står du själv för returkostnaden. Är varan felaktig står vi för returfrakten. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

 Följande varor omfattas inte av ångerrätt:
1) Produkter som har använts eller har skadats.
2) Produkter som saknar sitt ursprungliga produkt emballage.
3) Produkter som tillhör våra Rea / Specialerbjudanden och säljs till reducerat pris.
4) Förbrukningsartiklar och speciella säsongsprodukter såsom Halloween/Tomtekläder och liknande.

Du har inte ångerrätt om:
tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan  på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Kontakta alltid vår kundtjänst via e-post innan du gör en retur eller ett byte.

Ange vilken/a varor du önskar returnera eller byta och bifoga ditt ordernummer när du kontaktar oss. När returen har godkänts av vår kundtjänst får du ett returnummer att märka försändelsen med. Skicka varan du önskar returnera/byta till: Vår avsändar adress som står på din försändelse.

Varor måste skickas väl emballerade och returneras i originalförpackningen och med samtliga papper/tillbehör. Vid retur står kund för transportrisken och frakt betalas av kunden. Vi rekommenderar att dyrare varor skickas REK. Vi har inte möjlighet att lösa ut returpaket som inte är fullt frankerade eller som skickas mot postförskott. Frakt & eventuell faktureringsavgift återbetalas ej.

Returrätt
Returrätt innebär att du har rätt att returnera produkter inom 14 dagar från mottagandet, förutsatt att produkten är oanvänd och i oskadat skick med emballaget intakt. Du står själv för alla kostnader i samband med returen. Efter att vi har erhållit och godkänt returen återbetalar vi hela varuvärdet inom 30 dagar till det konto du har angivit. Frakt & eventuell faktureringsavgift återbetalas ej.

Med emballage menas emballage tillhörandes produkten, Ej ytter emballaget som tex jiffypåse/postorder kartong som produkten skickades i. Du kan dock med föredel använda samma emballage vid retur om du önskar.

Garantiärrenden
Du har 1 års garanti från Happi Tjoppin. Garantin innefattar fel som anses vara tillverkningsfel. Fel som anses ha uppstått pga vanligt slitage, onormal användning omfattas ej av garantin.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du, om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss.

Om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.

Returutbetalning Beroende på hur du valt att betala din beställning görs returutbetalningen på olika sätt: · E-faktura / postförskott:? Det belopp du betalt för varan betalas tillbaks till ditt bankkonto så snart som möjligt, alltid inom 30 dagar som är längsta tillåtna tid enligt lag. ?Kom ihåg att uppge korrekta återbetalningsuppgifter (bankkonto inkl clearingnummer) när du gör returen. ? 

Faktura:? När vi mottagit din retur skickas en ny faktura ut till dig till din e-postadress. Du betalar endast för de varor du behåller samt avgifter. Vid retur på hela ordern betalar du som kund för frakt och avgifter. Vid byte till annan vara skickas ny faktura ut tillsammans med den nya varan.

Reklamation / felexpedierad vara Om du har fått en felexpedierad vara ska du kontakta oss via email direkt vid mottagandet av beställningen. ?Felaktig vara ska reklameras så snart felet upptäcks. Om en vara är felaktig eller felexpedierad står vi för returfrakten. ?Kontakta oss alltid innan du skickar reklamationen, för att få ett returnummer och uppgifter för hur du returnerar varan . Vid reklamationer tillämpas Konsumentköplagen, se www.konsumentverket.se

Tvist Vid en eventuell tvist följs allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Transportskador Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det anmäl det genast på platsen och kontakta oss snarast via vår kundtjänst.

Privat Policy

"När du lägger din beställning hos oss uppger du dina person uppgifter och adress. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post."

right